Els nostres serveis

Gran part del nostre èxit es basa en el coneixement ampli del mercat local i l'excel·lència dels nostres consultors immobiliaris professionals.

Competència, exclusivitat i passió, així com el nostre servei personal i integral ens distingeixen

Dedicació en exclusiva per a tu.

 
Assessorament i serveis per a la compra-venda i lloguers de propietats:
A OpenFinques, estem aquí per simplificar i fer que el procés de compra-venda i lloguer d'una propietat sigui el més fàcil possible per a tu. Des del primer moment, el nostre equip d'experts et guiarà en cada pas del camí, assegurant-nos que tinguis una experiència sense estrès i satisfactòria. Ja sigui que estiguis buscant comprar/llogar la casa dels teus somnis, vendre/llogar una propietat, estem aquí per ajudar-te a prendre decisions informades i obtenir els millors resultats.
Avaluació del mercat:
Abans de prendre qualsevol decisió important, és crucial entendre el mercat immobiliari en què et trobes. A OpenFinques, comptem amb professionals que coneixen a fons el mercat local i regional, el que ens permet oferir-te una avaluació precisa i actualitzada de la teva propietat o d'aquelles en què estiguis interessat. Volem que tinguis tota la informació que necessites per prendre decisions intel·ligents i rendibles.
Venda de propietats:
Quan es tracta de vendre la teva propietat, volem assegurar-nos que obtinguis el millor valor possible. El nostre equip treballarà amb tu per ressaltar les característiques úniques de la teva propietat i mostrar-la de la millor manera possible. Des de fotos professionals fins a visites virtuals i serveis d'estilisme, ens assegurarem que la teva casa es distingeixi al mercat i capti l'interès dels compradors adequats.
Recerca de propietats:
Negociar per tu per aconseguir els millors termes i preus possibles, aquest és el nostre objectiu. Amb la nostra experiència i habilitats, assegurarem que obtinguis el millor valor per a la teva inversió o el preu més competitiu en vendre una propietat. Entenem que cada persona té necessitats úniques en buscar el seu habitatge perfecte, dediquem temps a entendre els teus desitjos i busquem exhaustivament la propietat ideal per a tu. Estem aquí per ajudar-te a trobar el que necessites.
Projectes i reformes
Descobreix el nostre servei integral de reformes, obra nova i rehabilitacions, on fem realitat els teus projectes. Des de reformes fins a construccions completes, el nostre equip altament qualificat està preparat per oferir-te solucions personalitzades. Junts començarem a treballar en el teu proper projecte!
Tràmits legals associats a la transacció
L'aspecte legal de comprar o vendre una propietat pot ser aclaparador, però no et preocupis, estem aquí per encarregar-nos de tot. Ens ocuparem de tots els tràmits legals i administratius necessaris, des de la redacció de contractes fins a l'obtenció de permisos i certificats requerits. Pots confiar en nosaltres per garantir que tota la transacció es realitzi de manera legal i segura, proporcionant-te tranquil·litat i confiança en tot moment. La teva transacció immobiliària està en bones mans amb OpenFinques.